Meta-sedang-menawarkan-kursus-percuma-Metaverse-di-Coursera-1_compressed_compressed

Meta sedang menawarkan kursus percuma Metaverse

Meta sedang menawarkan kursus percuma Metaverse di Coursera.

Apakah Metaverse?

Metaverse adalah cara baharu untuk berhubung, belajar dan bekerja. Metaverse menyediakan cara baharu untuk menghubungkan orang, website, platform dan realiti. 

Apa kursus percuma Metaverse ini?

Kursus dalam talian baharu ini adalah untuk semua orang yang berminat untuk mempelajari apa itu metaverse dan bagaimana ia akan memberi kesan kepada cara kita hidup, belajar, bekerja, membeli-belah dan bermain. 

Diajar oleh pakar metaverse dari dalam Meta dan seluruh dunia, kursus ini akan merangkumi pelbagai topik dan industri yang merangkumi ekosistem metaverse. 

Anda akan belajar topik dalam ekosistem metaverse seperti AR, VR, realiti lanjutan, rantaian blok NFT dan mata wang kripto

Apa bestnya kursus percuma Metaverse?

Metaverse sedang dibina sekarang dan akan memerlukan banyak peluang untuk semua arkitek, jurutera dan pencipta untuk membawanya mendekati cita-cita besarnya.

Pada masa ini, terdapat lebih 1.8 juta pekerjaan terbuka di AS untuk Pembangun Perisian dan laluan kerjaya ini diunjurkan berkembang sebanyak 22% menjelang 20301. Pekerjaan AR dijangka berkembang 172% dan pekerjaan VR diunjurkan berkembang 170% secara global dalam tempoh 10 tahun akan datang2.

Apabila pasaran pekerjaan semakin meluas, Meta bersedia untuk menyediakan dunia dengan pendidikan yang boleh diakses dalam bidang di mana kami boleh menyediakan kepakaran untuk menyediakan orang ramai untuk masa depan kerja.

Anda boleh belajar di sini

Meta sedang menawarkan kursus percuma Metaverse di Coursera 3 compressed
Meta sedang menawarkan kursus percuma Metaverse di Coursera 2 compressed
Posts created 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top