eUsahawan 2022 MDEC

Anda ada masalah untuk mempromosikan produk yang anda jual???

Jom join kelas eUsahawan bersama Dr. Hariz secara percuma terhad untuk 40 orang terawal!

Dr. Muhamad Hariz bin Muhamad Adnan adalah Certified Trainer Program eUsahawan Kelas Perniagaan Digital Percuma 2020. Beliau mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman dalam bidang IT. Beliau juga adalah Trainer pemasaran digital untuk usahawan mikro dan pengasas agensi pemasaran digital bernama AUTO SOFT. Beliau juga sedang berkhidmat sebagai Pensyarah Kanan di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di Malaysia. Beliau mempunyai Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam bidang IT dari Universiti Teknologi PETRONAS, Ijazah Sarjana dan Sarjana Muda Sains Komputer dari Universiti Sains Malaysia (USM).

Apa Sebenarnya Program eUsahawan Percuma Ini?

Program eUsahawan Kelas Perniagaan Digital Percuma 2022 ini bertujuan untuk menerapkan nilai keusahawanan digital dan pengetahuan kepada usahawan mikro, luar bandar dan belia untuk penjanaan pendapatan, pemasaran produk dan peningkatan jualan.

Program eUsahawan Kelas Perniagaan Digital Percuma 2022 adalah kursus latihan sebenar menggunakan sukatan pelajaran yang dibangunkan oleh MDEC dan pemain industri dan diiktiraf oleh badan pengiktirafan, Ofqual United Kingdom.

Apa ilmu perniagaan digital yang anda akan dapat dari eUsahawan Kelas Perniagaan Digital Percuma 2022 ini?

TOC 1

Sijil yang anda akan dapat setelah menyertai kelas eUsahawan

dr hariz

Kelas eUsahawan yang telah dijalankan pada 2022

Apa Kata Peserta Kelas Dr. Hariz ?

Kisah Kejayaan Peserta eUsahawan